MEDICINSK HUDPLEJE – COSMECEUTICALS

 

Principperne i SkinCeutical produkterne: Rense, forebygge, korrigere, tilføre fugt og beskytte. Jeg rådgiver dig omkring principperne for medicinsk hudpleje. Det har 2 formål. For det første skal man hindre aldersforandringer i at opstå. For det andet skal man prøve at reparere på dem,  der allerede er ved at opstå.

Hvad er Cosmeceuticals?

De produkter der anvendes mod aldersforandringer betegnes Cosmeceuticals. Denne lidt smarte verbale konstruktion indikerer, at der er tale om andet og mere end rene kosmetika. På den anden side er det heller ikke rigtige lægemidler (Pharmaceuticals). Et  produkt kan ikke uden videre gøre sig fortjent til ”Cosmeceutical” betegnelsen. De ingredienser, der indgår i produktet, skal være solidt dokumenteret i videnskabelige undersøgelser.

Hvad er SkinCeuticals?

Jeg har valgt at fokusere på produkter fra SkinCeuticals. Deres produkter forhandles udelukkende i klinikker med tilknyttet speciallæge og sygeplejerske. SkinCeuticals er absolut markedsførende i U.S.A. på dette område. Dr. Sheldon Pinell fra Duke University i North Carolina grundlagde firmaet i 1997. Han havde forinden udført en række banebrydende undersøgelser, og påvist hvilke optimale betingelser, der skal være opfyldt, for at C-vitamin kan optage i huden i tilstrækkelige og relevante mængder. C-vitamin er formentlig den vigtigste antioxidant som sammen med andre antioxidanter beskytter huden mod hverdagslivets belastninger i form af frie ilt radikaler med potentiale til at ødelægge DNA i huden. Antioxidanter er da også hovedhjørnestenen i SkinCeuticals varierede produktserie med virkning på aldersforandringer.

Behandlingen foregår i min klinik i Egå ved Århus.

Krukke med SkinCeuticals A.G.E. Interrupter

SkinCeuticals Phloretin CF Foto of the Pipette Bottle